Digitaalinen valuuttaryhmä sitoutuu 100 miljoonaan dollariin parantamaan Bitcoin-kaivostoimintaa Pohjois-AmerikassaBitcoinin louhinta

New Yorkissa toimiva blockchain -sijoitusyhtiö Digital Currency Group (DCG) on tänään ilmoittanut käynnistävänsä uuden 100 miljoonan dollarin sijoituksen Bitcoinin kaivostoiminnan nopeuttamiseksi Pohjois-Amerikassa.

DCG on yksin aktiivisena blockchain-teollisuuden sijoittajana ja yli 160 blockchain-yrityksen tukijana vähintään 30 maassa ympäri maailmaa.

DCG teki viimeisimmän sitoumuksen tytäryhtiönsä Foundryn kautta

DCG: n offshore -yrityksenä, Foundry on yksi perustamisensa alusta lähtien Pohjois-Amerikan suurimmista Bitcoin-kaivosyhtiöistä tuodakseen institutionaalisia kysyntäratkaisuja Bitcoin Code kaivosteollisuudelle markkinoiden tehokkuuden, avoimuuden ja pääomavarojen avulla.

Valimon toimitusjohtaja Mike Colyer uskoo kehityksen olevan lupaavaa yritykselle ja erityisesti Pohjois-Amerikalle.

”Haluamme lisätä hajautettua infrastruktuuria uudessa digitaalitaloudessa, ja työmme tukee kaivostoiminnan kehittämistä ja kasvua. Olemme kaivostyöntekijöiden rakentamaa yritystä kaivostyöntekijöille ja olemme kumppaneina yrittäjien kanssa, joilla on yhteinen tehtävämme edistää teollisuutta ja luoda hajautettu kaivosekosysteemi ”, hän kommentoi.

Ilmoituksen mukaan DCG tarjoaa ensimmäistä kertaa tuottajille ja kaivoksille mahdollisuuden päästä luotettaviin pääomaresursseihin ja kumppaneihin DCG-verkkoratkaisun avulla.

DCG: n toimitusjohtaja ja perustaja Barry Silbert kommentoi myös hiljattain käynnistettyä hanketta sanomalla:

Digitaalinen omaisuuden louhinta ja panostus tarjoavat lohkoketjuteknologian selkärangan, joka ajaa tätä edistystä. Valimot tuovat kriittisiä resursseja ja opastusta tärkeälle teollisuuden alalle, ja Mike Colyerilla ja hänen tiimillään on asiantuntemusta, uskottavuutta ja eheyttä tukea kaivostyöntekijöiden ja valmistajien muuttuvia tarpeita.

Silbertille suurempi kuva on kaivosteollisuuden kasvusta, koska hänen yrityksensä on päättänyt „nopeuttaa paremman rahoitusjärjestelmän kehittämistä“.

Aiemmin tänään Coinfomania oli ilmoittanut suurista muutoksista Bitcoinin kaivoskapasiteetin yhdistämiseksi ensi vuonna, kun Riot Blockchain osti seuraavan sukupolven Bitcoin-kaivoksen, joka on määritelty S19 Pro Antminersissa (110 TH), arvoltaan 28 dollaria. 7m.

Comments are closed.