Airbnb: n IPO-tuulet voivat lisätä Bitcoinia

Airbnb: n IPO-tuulet voivat lisätä Bitcoinia: DCG: n toimitusjohtaja

Sen lisäksi, että MicroStrategy keräsi 650 miljoonaa dollaria Bitcoinille viime viikolla, yksi taloudellisen Twitterin suurimmista uutisista oli Airbnb: n listautumisanti. Kuukausien ja jopa vuosien odotusten jälkeen maailmanlaajuinen vertaisvuokrauspalvelu tuli julkiseksi Bitcoin Bank osakemarkkinoilla. Vaikka tämä tapahtui keskellä pandemiaa, kun yrityksen voitto liukastui, markkinat tarjosivat sitä kuitenkin korkeammalle.

Airbnb: n osakkeet, ABNB, saavuttivat 100 miljardin dollarin arvon heti kaupankäynnin aloittamisen jälkeen. Lisäksi osakkeet käyvät kauppaa nyt 139 dollarilla huolimatta siitä, että listautumisannin päätöskurssi oli 68 dollaria osakkeelta.

Tämä tarkoittaa, että se ylittää Bitcoinin jossain määrin. Airbnb: n listautumisanti on viimeisin joukko suuria listautumisia viimeisen vuoden aikana, jotka ovat valloittaneet markkinat.

Digital Currency Groupin toimitusjohtaja Barry Silbert on väittänyt, että Bitcoin voi olla lopullinen edunsaaja näille listautumisannoille. Tästä syystä hän ajattelee niin.

Bitcoin voi saada tehokkuutta Airbnb-voitoista

Johtavan salausresurssiryhmittymän toimitusjohtaja ja varhainen Bitcoin-käyttöönottaja Silbert postitivat Twitterissä, että näiden IPO: iden voitot voisivat päästä tiensä Bitcoiniin:

„Minulla on piilevä epäilys siitä, että suuri osa viimeaikaisista IPO-tuulen pudotuksista löytää tiensä BTC: hen. Joukko teknisiä sijoittajia ja työntekijöitä tulossa paljon rahaa. Mihin he laittaa sen? „

Kuten Silbert selittää, monet näistä sijoittajista ja jopa Airbnb: n työntekijät itse ovat teknologiasijoittajia, ja he ovat luonnollisesti paremmin sopeutuneet Bitcoiniin kuin Wall Street.

Bitcoin voi saada vauhtia, koska sadat miljoonat ja jopa miljardit dollarit arvosta tällä IPO: lla saatua voittoa voidaan kohdistaa BTC: lle ajan myötä.

Ratkaiseva osa mistä tahansa salkusta

Tämä mahdollinen pääomamuutto tapahtuu, kun markkinat ovat alkaneet pitää Bitcoinia olennaisena osana minkä tahansa salkun.

Esimerkiksi MassMutual osti äskettäin 100 miljoonan dollarin arvosta BTC: tä, kun se etsii parempaa tuottoa maailmassa, jossa monet joukkovelkakirjat eivät tuota mitään tai tuottavat jopa negatiivisia arvoja.

Lisäksi on kasvava määrä Wall Streetin pankkeja, jotka ajattelevat, että Bitcoinia voidaan pitää kannattavana arvonvarastona vaihtoehtona kullalle.

Comments are closed.